fbpx
Tel: +385 1 346 4024 | E-mail: info@elektromedia.hr

Pandora Hrvatska - Sigurnosni sustavi za motocikle

Sigurnosni sustavi za motocikle

Rezultati 1 - 3 od 3

Pandora Moto EU

Pandora MOTO EU je dvosmjerni moto alarm za ...

Kat.broj: 03PANDORA MOTO

Pandora Smart Moto

Pandora Smart Moto je vrhunski sigurnosni sustav ...

Kat.broj: 03Pandora SMART MOTO

Pandora Finder

Pandora Finder lokator moderan je i vrlo ...

Kat.broj: 15PANDORA FINDER
WiFi

Online u cjelosti

Pratite sve parametre vašeg automobila u bilo kojem trenutku na vašem pametnom telefonu. Uživajte u savršenoj zaštiti i udobnosti u pametnom paketu.

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Pomaknite udobnost korištenja svoje najomiljenije "igračke" u novu dimenziju zahvaljujući daljinskom upravljanju naprednim funkcijama.

Certifikat

Certificirano

Pandora sustav udovoljava strogim uvjetima odobrenja za uporabu diljem EU. Instalacija Pandora proizvoda ne utječe na jamstvo.

Pandora sigurnosni sustav

Pandora sigurnosni sustav pruža vrhunsko sigurnosno rješenje za ljubitelje jednog paketa usluga s više rješenja, dopunjeno brojnim naprednim značajkama. Brojne sigurnosne mogućnosti koje nadziru stanje motocikla spriječavaju njegovu krađu u velikom broju situacija, čak i u slučaju krađe originalnog ključa ili pokušaja premještanja motocikla.

Uvjerite se u besprijekornu sigurnost moticikla parkiranog bilo gdje, pratite i najmanji njegov pokret zahvaljujući senzorima za nagib i pomicanje i uživajte u udobnosti startera s naprednim postavkama.

S Pandorom možete pratiti svoj motocikl samo s jednim dodirom prsta zahvaljujući mobilnoj aplikaciji koja je sigurno povezana sa svim sustavima. Zaboravite nametljive i nezgrapne daljinske upravljače, kombinirajte ih s udobnošću i uživajte u novoj razini jednostavnosti i sigurnosti.

Pandora Hrvatska

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.